Steve and Ans
Steve and Ans Ellis

Wij zijn Steve en Ans Ellis, trotse eigenaren van Casa Coloridos in Óbidos, Portugal. Steve werd geboren in Wales en Ans in Nederland. We hebben 2 zonen. In 1980 hebben we elkaar ontmoet in een kibboets in Israël. Dit bleek een erg leuke en avontuurlijke tijd te zijn, waar we met veel plezier op terugkijken. We houden ervan om erop uit te gaan in onze camper, het maken van lange afstandswandelingen terwijl we genieten van het prachtige landschap.

Na 38 jaar wonen en werken, Steve als operator en Ans als Verzorgende IG in de ouderenzorg in Coevorden (Nederland), besloten we dat het tijd was voor een nieuw avontuur en uitdaging in het mooie Portugal. Na een paar keer in Portugal te zijn geweest voor een vakantie, de vriendelijke mensen te hebben ontmoet en het duidelijk heerlijke klimaat te hebben ervaren, kozen we dit land om ons op een meer permanente basis te vestigen.

We hopen veel gasten van verschillende nationaliteiten te verwelkomen in onze kleine Bed & Breakfast. We zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt en de vriendelijkheid en gezelligheid van onze accommodatie ervaart.

We kijken ernaar uit om u te zien in Portugal!

Ans & Steve Ellis