Accomodatie

Ontspan en kom tot rust in onze gezellige, rustige en gastvrije B&B!

Accommodatie

B&B Casa Coloridos ligt in een kleine woonwijk, op 30 minuten lopen van de kasteelmuren van het centrum van Óbidos. De B&B heeft een eigen parkeerplaats en een eigen ingang voor onze gasten. We zien onze B&B graag als gezellig en vriendelijk, in een rustige en ontspannen omgeving.

Zin om van de zon te genieten? We hebben een eigen terras met een heerlijk zwembad om af te koelen op een warme dag. Tegen een kleine vergoeding kunnen onze gasten verfrissende drankjes kiezen uit onze buitenkoelkast. ’s Ochtends wordt er een uitgebreid continentaal ontbijt geserveerd. Meestal laat het weer het toe om in de ochtendzon van uw ontbijt genieten. Als dit niet het geval is, wordt het ontbijt geserveerd in een daarvoor bestemde ruimte.

Kamers

De accommodatie biedt twee mooi ingerichte tweepersoonskamers, waarvan één met een eigen badkamer en de andere met een eigen badkamer op de gang. Uit de feedback van onze klanten weten we dat onze aandacht voor de netheid van onze kamers wordt gewaardeerd. De kamers zijn uitgerust met een zithoek en bieden onze gasten de mogelijkheid om hun eigen koffie en thee te zetten. Gratis WiFi is beschikbaar in het hele gebouw.

Prijzen

Kamer met twee eenpersoonsbedden en eigen badkamer op de gang.
Prijs inclusief toeristenbelasting tussen €60,00 en €80,00 afhankelijk van het seizoen.

Kamer met tweepersoonsbed en eigen badkamer.
Prijs inclusief toeristenbelasting tussen €67,00 en €85,00 afhankelijk van het seizoen.

* Prijzen voor de kamers zijn op basis van een verblijf van twee personen. Inclusief ontbijt.